tisdag 1 september 2009

Sista augusti - sista trädgårdstitten för i år...

Trädgårdsgruppen träffades hemma hos Irene och Stefan och vi bjöds genast på ett glas ljuvligt äppelvin, som påbörjades redan 1985! Alla tyckte att det var "worth waiting for". Det fanns naturligtvis även ett alkoholfritt alternativ - också hemgjort.Vi gick sen runt och tittade på den underbara trädgården. Här syns en härlig dahlia-rabatt i röd-rosa toner.
Den här silvermartornen var en av 3 olika martornssorter som fanns i den artrika trädgården.

Här ses trädgårdsgruppen beundra det stora utbudet.

En vacker sensommarblandning av frökapslar och blommor.


Till vår nyblivna mamma Karin, eller rättare sagt till lilla Anna, överlämnades en present från trädgårdsgruppen. Det var en Alba-ros som heter 'Maiden´s blush' och en minivattenkanna.


Vi lämnade Irenes och Stefans fina trädgård för denna gång och ilade vidare till Evas.
Sen vi senast var på besök hade en liten bod med tillhörande sittplats tillkommit. I stenläggningen fanns också en söt rabatt i rött, vitt och blått.

Eva tyckte att färgen på boden var för ljus och att "det såg ut som en liten sockerlåda" när det inte fanns någon växtlighet runt om på vintern. Färgvalet diskuterades medan mörkret föll... Vi tyckte att det såg jättefint ut iallafall.

Kvällen avslutade inne hos Eva med mera vin och tilltugg i form av olika goda röror. Sen serverades kaffe/te med god kaka medan vi planerade höstens kommande aktiviteter.
Tack Irene, Stefan och Eva för en härlig sensommarkväll
skrev
Kajsa

3 kommentarer:

Anonym sa...

Efter denna fylliga rapport finns inte mycket att tillägga. Tack för en trevlig kväll och för all god förplägnad, Irene, Stefan och Eva!
Stina

Fittbloggen sa...

Trevligt hade jag också!
/Eva

Anonym sa...

Vilka fina bilder som ni har lagt ut!
Tack till Irene ,Stefan och Eva för en jättetrevlig kväll! Vackra växter och god förplägnad.
Tack tack!!
Gunilla och Evert